jump to navigation

UCAP SELAMAT

Dialu-alukan apa jua ucapan selamat daripada ahli-ahli gisbp

untuk disampaikan kepada individu atau mana-mana pihak

sila masukkan ke dalam ruangan komen

Advertisements

Comments»

1. awe - June 27, 2008

“ucapan selamat hari lahir kepada En. Farrhan bin Yusof dan juga selamat menimang cahaya mata pertama , semoga diberkati Allah sekeluarga”

2. Matgis - July 28, 2008

Tahniah diucapkan kepada Sdr Haizal, En. Lou Kim Kai dan Cik Ros diatas kejayaan anda kerana terpilih menerima Anugerah Khidmat Cemerlang bagi Tahun ini, semuga khidmat anda yang cemerlang dapat memberi rangsangan serta semangat kepada rakan-rakan yang lain. sekali lagi syabas dan tahniah diucapkan.

3. Editor TeamGIS - August 4, 2008

Tahniah diucapkan kepada Cik CT kerana telah dikurniakan kenaikan pangkat ke W44 secara memangku semuga anda lebih maju lagi dan berjaya lagi dalam meneruskan kecemerlangan karier anda.

4. TeamGisBP - August 5, 2008

Diucapkan Tahniah dan Syabas kepada wakil JPPHBP en Sah Hadi yang turut serta sebagai mewakili Jawatankuasa Pen. Peg. Penilaian JPPH Johor diatas pembentangan Kerja keraja Simposium kali ke 6 di INSPEN bertarikh 16-19 Jun 2008 bertajuk “Mapinfo mempercepatkan kerja-kerja Penilaian di JPPH” telah terpilih sebagai kertas kerja yang terbaik.

5. TeamGisJpphBp - August 5, 2008

Syabas dan Tahniah diucapkan kepada wakil JPPH Batu Pahat yang telah turut serta dalam pembentangan kertas kerja bertajuk “Mapinfo dapat mempercepatkan kerja-kerja nilaian di JPPH ” kertas kerja ini telah dibentangkan oleh sdr Sah Hadi Pen. Peg. Penilaian JPPH Batu Pahat bagi mewakili JPPH johor dan telah terpilih sebagai kertas kerja yang terbaik dalam Simposium kali ini.

6. Camelia - September 9, 2008

Selamat Berpuasa kami ucapkan semuga bulan Ramadhan kali ini dapat menambahkan lagi amalan segala amalan-amalan yang sunat serta menguatkan lagi ubudiah kita terhadap Allah s.w.t

7. raihan - September 9, 2008

assalamualaikum..

selamat menjalani ibadah puasa kepada semua warga JPPH B.Pahat. semoga ramadahn dan syawal yg bakal menjelang memberi 1001 rahmat dan sinar kepada kehidupan kita…wassalam

8. no name - September 10, 2008

Assalamualaikum…

Selamat berpuasa kepada semua kakitangan JPPH, semoga dlm bulan puasa ini, dapat meningkatkan keimanan dan ibadah kita kepada Allah s.w.t.
Jgn mainkan sgt lagu raya tuuuuuuuuuuuu…..
Kita nak puasa bukan nak raya… raya untuk orang yang berpuasa…dan …saya ingaktkan diri dan semua…” Jgn Boros”..

9. Anonymous - September 25, 2008

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI
kepada semua umat islam terutama pelawat2 laman ini dan tidak lupa juga buat warga gisbp yang sudi menyalurkan dan berkongsi maklumat.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: